آشپزی

نسبت سبزی قورمه سبزی رستورانی با ترفندهای سرآشپزان

محبوبیتی که خورشت قورمه سبزی بین ما ایرانی ها دارد، نیازمند هیچ توضیحی نیست! به ندرت پیش می آید کسی این خورشت لذیذ و اصیل را دوست نداشته باشد. محبوبیت این غذا آنقدر زیاد است که به صورت طنز معیاری برای آشپزی بلد بودن بین ما ایرانی ها است؛ فکر می کنم برای...

24 اردیبهشت 1400

طرز تهیه 4 معجون ساده خانگی با طعم عالی

خبرنگاران | سرویس آشپزی - هیچ چیزی ساده تر از درست کردن یک نوشیدنی ترکیبی از میوه ها و مواد تازه نیست؛ یک معجون فوق العاده که می تواند به عنوان دسر یا میان وعده مصرف شده و در برنامه غذایی بچه ها نیز قرار گیرد. نوشیدنی های غلیظی مانند معجون موز قادرند پروتئین،...

21 اردیبهشت 1400

5 فایده و کاربرد ریشه کاسنی برای سلامتی بدن

گیاه کاسنی یک گیاه با گل های آبی روشن است که از خانواده قاصدک ها است. ریشه کاسنی از این گیاه به دست می آید. ریشه کاسنی قرن ها است که در آشپزی و طب سنتی کاربرد دارد، گاهی هم به عنوان یک جایگزین برای تهیه قهوه استفاده می شود، به این خاطر که طعم و رنگی مشابه...

27 بهمن 1399

دستور پخت دمپختک به همراه نکات طلایی

دستور پخت دمپختک، بسیار ساده و راحت است و از آنجا که هواداران زیادی دارد در این خبر روش پخت این غذا به همراه نکات طلایی آن را ارائه می دهیم.

9 بهمن 1399

طرز تهیه خوراک لوبیا ،سریع و آسان

خوراک لوبیا را می توانید در وعده های اصلی شام و ناهار و یا به عنوان یک میان وعده سرو کنید. خوراک لوبیا را هم با لوبیا قرمز و هم لوبیا چیتی درست می نمایند

2 بهمن 1399

طرز تهیه کمه جوش؛ غذای راحتی از سبزوار

برای همه ما پیش می آید که از برنامه غذایی یکسان دلزده می شویم و به دنبال تنوع هستیم تا غذاهای جدید درست کنیم. بهترین پیشنهاد این است که به سراغ غذاهای محلی برویم و از درست کردن آنها لذت ببریم. یکی از این غذاهای محلی مربوط به سبزوار است که به آن کمه جوش می...

10 دی 1399

طرز تهیه جای ماسالاهندی

چای ماسالا یک چای هندی است که در سراسر دنیا به شکل های مختلفی درست می گردد. این چای از ترکیب ادویه، گیاهان و حتی میوه و سبزیجات در آب جوش تهیه می گردد و مناسب برای عصرانه در روز های سرد زمستانی یا برطرف خستگی است.

1 دی 1399

طرز تهیه کارنیاریک؛ بادمجان شکم پر ترکی با طعمی بی نظیر

ما ایرانی ها اسمش را دلمه بادمجان می گذاریم و استانبولی ها به آن بادمجان شکم پاره یا کارنیاریک می گویند؛ اما نامش هر چه که باشد، چیزی از محبوبیت این غذای شرقی کم نمی کند. بادمجان شکم پر که ایرانی ها و ترک ها هر کدام روشی متفاوت را برای آماده کردنش توصیه...

6 آبان 1399

9 نکته برای کمپینگ ، سفارش حرفه ای ها به تازه کارها در سفرهای کمپینگ چیست؟

کمپ کردن همواره راهی مناسب برای دور شدن از شلوغی زندگی و استرس هایش و نزدیک شدن به طبیعت است. اما گاهی اوقات هماهنگ کردن افراد مختلف و تقسیم وظایف بین آن ها در سفر های کمپینگ می تواند به همان اندازه استرس زا باشد. چاره کار؟ تنهایی به کمپینگ رفتن.

11 بهمن 1398

خوشمزه ترین غذاهای تایلند و جهانی از ادویه های خوش رنگ و عطر

یکی از کشورهایی که اخیرا بسیار مورد توجه قرار گرفته و به عنوان یکی از مهمترین مقاصد گردشگری مطرح شده، کشور تایلند است. عمده ترین جذابیت این کشور را می توان در طبیعت بکر و سواحل دیدنی آن دانست اما فرهنگ جذاب تایلند و غذاهای خوشمزه و متفاوت آن نیز در این...

21 آبان 1398

بهترین رستوران های پاتایا، تایلند (قسمت دوم)

بهترین رستوران های پاتایا در تایلند را که غذاهای محلی را با کیفیت مناسب سرو می نمایند در ادامه به شما معرفی خواهیم کرد.

8 آبان 1398

افزایش رشد گردشگری در تایلند

تایلند یکی از کشورهای پربازدید بین المللی است که هر ساله ازگردشگران زیادی پذیرایی می نماید.

18 شهریور 1398

بهترین رستوران های کوالالامپور

آشنایی با رستوران های کوالالامپوروارد کوالالامپور که بشوید هر نوع غذای آسیایی و اروپایی را بخواهید می توانید در گوشه گوشه شهر پیدا کنید. فقط مراقب معده و بعد جیب تان باشید چرا که هر چند غذاخوری های ارزانی دارد اما پای تان که در این راه کشیده گردد دیگر...

14 شهریور 1398

آشنایی با سفر به تور پوکت

شهر پوکت در کشور تایلند از جمله شهرهای توریستی با جاذبه های طبیعی بسیار زیبا و هیجان انگیز است، که همین موضوع سبب شده تا سالانه گردشگران زیادی پوکت را در برنامه سفری خود قرار دهند. بسیاری از گردشگرانی که برای گذراندن یک تعطیلات رویایی آن را انتخاب می...

27 تیر 1398

نتایج آزمایش میکروبی و شیمیایی آب صندل آّباد اعلام شد

در پی اعلام مسمومیت تعدادی از اهالی روستای صندل آباد و احتمال آلودگی آب شرب و خوراکی های استفاده گردیده منطقه شمال شرق صندل آباد نتایج آزمایشات میکروبی و شیمیایی اعلام شد.

12 مهر 1397