شکلات هندوانه ای دسر مجلسی شب یلدا
به گزارش کشتی کروز، در شب یلدا شیرینی ها، نوشیدنی ها، خوراکی ها و خوردنی های زیادی به وسیله میزبان تدارک دیده می شوند. آجیل و میوه پایه ثابت میزبانی از مهمانان شب یلداست و در این بین میزبان هرچقدر خلاق تر باشد، می تواند غافلگیری بزرگتری برای مهمانان رقم بزند. در ادامه ما هم قصد داریم با طرز تهیه دسر شکلات هندوانه ای شما را غافلگیر کنیم.
طرز تهیه شکلات هندوانه ای | |
تعداد نفرات | 2 نفر |
زمان آماده سازی | 30 دقیقه |
زمان تهیه | 30 دقیقه |
میزان سختی | کم |
کالری در 100 گرم | 225 کیلو کالری |
دسر شکلات هندوانه ای
همانطور که همه ما می دانیم یکی از انواع دسر ساده شب یلدا ، دسر شکلات هندوانه ای است. برای تهیه این دسر به مواد اولیه سخت و طرز تهیه پرزحمتی احتیاج نیست. به طعم دهنده و رنگ های خوراکی احتیاج دارید به همراه شکلات و قالب هندوانه تا در نهایت با این دسر خوشرنگ و خوش طعم هم خودتان غافلگیر شوید و هم مهمانانتان ! البته می توان بجای رنگ خوراکی از شکلات های رنگی مانند قرمز، سبز و … هم استفاده کرد.
شکلاتی که در تهیه این دسر مورد استفاده قرار می گیرد از تنقلات به شدت پرطرفدار محسوب می گردد که بطور معمول در اعیاد و جشن ها زیاد مورد استفاده است. شکلات های رنگارنگ با درصدهای متفاوتی در بازار وجود دارند که با استفاده از آن ها می توان ایده های مجذوب کننده و ایده آلی را برای مهمانی هایی مانند شب چله یا شب یلدا، اجرا کرد. وجود این شکلات ها در رنگ ها و طعم های مختلف یاری می نماید تا شما بدون هیچ محدودیتی بتوانید یک دسر عجیب برای مهمانان خود تهیه کنید.
مواد اولیه برای تهیه شکلات هندوانه ای
مواد لازم برای تهیه این شکلات در ادامه آمده است:
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
شکلات قرمز یا شکلات سفید | 200 گرم |
روغن مایع یا جامد | 4 قاشق غذاخوری |
شکلات سفید | 100 گرم |
شکلات سبز یا شکلات سفید | 100 گرم |
شکلات تلخ برای تزئین | 50 گرم |
رنگ قرمز و سبز خوراکی | هر کدام یک بسته |
طرز تهیه دسر شکلات هندوانه ای
برای تهیه این شکلات خوشمزه، مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:
- مرحله اول: در مرحله اول از طرز تهیه شکلات هندوانه مانند طرز تهیه پاستیل انار ، شما باید قالب خریداری شده را به روغن آغشته کنید و سپس آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
- مرحله دوم: در گام بعد شکلات های رنگی را خرد نموده و آن ها را به روش بن ماری یعنی قرار دادن بر روی بخار آب کتری یا درون مایکروویو، آب کنید. دقت کنید که شکلات شما باید در قسمت زیرین نرم شده و کمی آب گردد، اما نباید کاملاً ذوب گردد.
- مرحله سوم: بعد از نرم شدن شکلات ها، درون آن ها روغن بریزید و این ترکیب را بخوبی هم بزنید. نباید فراموش کنید که اگر شکلات شما بیش از میزان در مقابل حرارت قرار بگیرد سفت شده و خراب خواهد شد.
- مرحله چهارم: بعد از آن شکلات قرمز رنگ را درون قالب ریخته و به قالب خود چند ضربه بزنید تا تمام سطح قالب بوسیله شکلات قرمز رنگ بصورت یکدست پر و پوشیده گردد.
- مرحله پنجم: سپس قالب را در کناری قرار داده و اجازه دهید که سطح روی شکلات سفت گردد. دقت کنید که شکلات را نباید در یخچال قرار دهید چون بشدت سفت شده و غیرقابل برش دادن می گردد.
- مرحله ششم: بعد از اینکه سطح شکلات قرمز شما کاملاً سفت و قالبی شد، باید شکلات سفید را بر روی آن بریزید. اجازه بدهید که سطح روی شکلات سفید شما نیز سفت گردد. شکلات باید در آشپزخانه بماند تا بعد از حداقل 2 ساعت سطح روی آن نیز مجدد خود را بگیرد.
- مرحله هفتم: بعد از اتمام 2 یا 3 ساعت شما باید شکلات سبز آب شده را نیز بر روی شکلات سفید بریزید. باز هم قالب را در دمای آشپزخانه قرار دهید و اجازه دهید که شکلات سبز نیز سفت گردد. تاکید می کنیم تحت هیچ عنوان قالب خود را برای سفت شدن شکلات ها در یخچال قرار ندهید.
- مرحله هشتم: در نهایت وقتی شکلات ها سفت شدند آن ها را از قالب با کاغذ روغنی خارج کنید. سپس به آرامی کاغذ روغنی را از شکلات طرح هندوانه جدا نموده و شکلات را بر روی میز کار آشپزخانه قرار دهید.
- مرحله نهم: بعد از این کار و در ادامه طرز تهیه شکلات هندوانه ای درست مانند طرز تهیه کیک هندوانه ، شکلات ها را برش بزنید و دقت کنید که برش ها منظم و با 1سانتی متر فاصله از یکدیگر باشند. بهتر است قبل از برش زدن، شکلات را علامت گذاری کنید تا بعد با مسئله ای روبه رو نشوید. سعی کنید که کارد شما تیز باشد. آهسته برش بزنید و مراقب باشید که شکلات ها آسیب ندیده و نشکنند.
- مرحله دهم: بعد از اینکه برش های هم میزان شکلات را جدا کردید و آن ها را مانند قاچ های هندوانه در کناری قرار دادید، حالا مرحله ای است که باید تخمک های سیاه هندوانه را برای تزئین این برش ها آماده کنید. برای این کار شکلات سیاه یا تلخ خود را به روش بن ماری آب نموده و با قالب به شکل نقطه های ریز و تخمک های هندوانه بر روی دسر هندوانه ای و شکلاتی برش داده شده، قرار دهید. در نهایت اجازه دهید که شکلات تلخ تزیینی بر روی این بستر هندوانه ای سفت گردد. بعد از 1 ساعت دسر شما آماده سرو است.
چند نکته مهم در طرز تهیه شکلات هندوانه ای
در تهیه شکلات هندوانه ای باید چند نکته مهم را در نظر بگیرید:
- اول اینکه اگر شکلات سبز رنگ یا قرمز رنگ در دسترس شما نبود، می توانید از شکلات سفید بهره ببرید که با رنگ سبز خوراکی یا رنگ قرمز خوراکی ترکیب می گردد.
- نباید فراموش کنید که اضافه کردن رنگ خوراکی به شکلات موجب می گردد که شکلات کمی سفت شده و در ادامه کار کردن با آن مشکل باشد. به همین علت توصیه می کنیم حدالامکان از شکلات رنگی بهره ببرید تا با اضافه کردن رنگ خوراکی شکلات شما خراب نگردد.
- بعلاوه شما برای درست کردن این شکلات هندوانه ای که دقیقاً قرار است به شکل برش های هندوانه باشد، احتیاج به یک قالب ناودانی پلاستیکی یا سیلیکونی دارید. این قالب را می توان از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کرد.
- به عنوان پیشنهاد برای رنگ قرمز از طعم آلبالو و برای رنگ سبز می توانید از سبز نعنایی بهره ببرید. بعلاوه بهتر است که شکلات سفید شما، شیری باشد.
- اگر انتخاب شما رنگ های خوراکی بجای شکلات رنگی بود، بعد از آب کردن شکلات شیری به روش بن ماری، رنگ های خوراکی سبز و قرمز را به میزان دلخواه به شکلات شیری آب شده اضافه کنید تا رنگ دلخواه شما را به خود بگیرند.
یک قاچ شکلات هندوانه با چای…
در این مطلب طرز تهیه دسر شکلات هندوانه ای برای شب یلدا را با هم مرور کردیم. باز هم تاکید می کنیم که به هیچ عنوان این دسر را در طول مراحل آماده سازی در یخچال قرار ندهید. این دسر شکلاتی خوشمزه باید در دمای محیط آشپزخانه قرار بگیرد و سفت گردد. در آخر اگر تصمیم گرفتید که از رنگ های خوراکی بهره ببرید، حتما رنگ های خوراکی شما بهداشتی و استاندارد باشند.
البته، اگر احساس می کنید که فرصت تهیه این شکلات های خوشمزه را ندارید، می توانید از بخش سفارش آنلاین شیرینی خبرنگاران یاری بگیرید. شما می توانید شکلات دلخواه خود را از هر نوعی که می خواهید سفارش دهید و درب منزل تحویل بگیرید.
منبع: اسنپ فود