طرز تهیه بستنی خشک فضانوردان در خانه

به گزارش کشتی کروز، اگر نگاهی به کارتون ها و مستندهای تولیدشده در خصوص فضانوردان بیاندازید با سبک غذا خوردن متفاوت آن ها روبرو خواهید شد. شاید بپرسید: پس فضانوردها خوراکی های خوشمزه ای مثل بستنی رو چجوری سرو می کنن؟ بستنی خشک یکی از پرطرفدارترین خوراکی های فضانوردان و جایگزین مناسبی برای بستنی های یخ زده به ویژه در فصل های سرد سال است. برای تهیه این بستنی از فریز درایر استفاده می گردد اما با استفاده از فر هم می توان این بستنی را در منزل تهیه کرد. در این مقاله از خبرنگاران مگ با طرز تهیه بستنی خشک فضانوردان آشنا خواهیم شد.

طرز تهیه بستنی خشک فضانوردان در خانه

زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان خشک کردن 18 ساعت

مناسب برای 4 الی 5 نفر

اندازه سختی میانه

مواد لازم برای تهیه بستنی خشک

عنوانمیزان
بستنی وانیلی2 پیمانه
نشاسته ذرت یا پودر قند1 قاشق غذاخوری
کاغذ روغنیبه تعداد لازم

مرحله اول: آماده سازی مواد

بستنی را به صورت مکعبی یا نوارهای نازک برش دهید. ضخامت بستنی ها نباید زیاد باشد. درون سینی ای کاغذ روغنی پهن کنید و بستنی های برش خورده را با فاصله روی کاغذ بچینید. در این مرحله باید دقت کنید بستنی ها ذوب نشوند.

مرحله دوم: فریزر و خشک کردن

برای خشک کردن، بستنی ها باید کاملا منجمد و سفت باشند. بستنی ها را برای 12 الی 24 ساعت درون فریزر با دمای پایین قرار دهید. درصورتی که دمای فر شما روی درجه های پایین تر (حدود 60 درجه سانتی گراد) تنظیم می گردد سینی بستنی را درون فر قرار دهید. دمای فر را بسته به ابعاد بستنی ها روی 50 الی 65 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. درب فر را کمی باز بگذارید تا رطوبت بستنی ها کامل خارج گردد. این مرحله 8 الی 18 ساعت طول می کشد.

مرحله سوم: آنالیز بستنی ها

6 ساعت پس از قرار دادن بستنی ها در فر، بافت آن ها را آنالیز کنید. تکه ای از بستنی ها را بردارید و از وسط نصف کنید. اگر بافت آن کاملا خشک و ترد باشد بستنی شما آماده است. درصورتی که بستنی بافت چسبنده داشت آن را مجدد درون فر قرار دهید. وجود رطوبت در بستنی خشک باعث وا رفتن یا کپک زدن آن می گردد.

مرحله چهارم: سرد شدن بستنی ها

پس از آماده شدن بستنی خشک فر را خاموش کنید. صبر کنید تا بستنی ها آرام آرام درون فر سرد شوند. اختلاف دمای فر و محیط بیرون آن باعث ترک خوردن بستنی می گردد.

مرحله پنجم: بسته بندی

ظرف شیشه ای یا پلاستیکی خشک و تمیزی انتخاب کنید. یک لایه بستنی را درون ظرف قرار دهید و روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. این روند را تکرار کنید تا تمام بستنی ها درون ظرف قرار بگیرند.

خواندنی ها

طرز تهیه بستنی طالبی و 7 نوع دسر با طالبی

طرز تهیه بستنی خشک پفکی

بافت بستنی خشک پفکی شبیه به مارشمالو است. در طرز تهیه بستنی خشک پفکی از خامه فراوان و اسانس وانیل یا توت فرنگی استفاده می گردد. نکته مهم در فرایند خشک کردن این بستنی ثابت بودن دما است. شوک حرارتی باعث از بین رفتن بافت پفکی بستنی می گردد. استفاده از نشاسته ذرت یا شکر یخ زده نیز به حفظ بافت ترد و سبک این بستنی یاری می نماید.

خواندنی ها

طرز تهیه بستنی کره نارگیل و قهوه؛ متفاوت و خوشمزه برای فصل تابستان

طرز تهیه بستنی خشک پفکی با مارشمالو

اگر قصد تهیه خوراکی نو و سبک برای بچه ها را دارید بستنی خشک پفکی با مارشمالو را می توانید در منزل تهیه کنید. مواد لازم برای تهیه این خوراکی در جدول زیر نوشته شده است:

عنوانمیزان
بستنی وانیلی یا توت فرنگی2 پیمانه
مارشمالو کوچک1 بسته
پودر ژلاتین1 قاشق چای خوری
کاغذ روغنیبه تعداد لازم

برای تهیه بستنی خشک پفکی با مارشمالو کافی است مراحل زیر را طی کنید:

1. بستنی را از فریزر خارج کنید تا به دمای محیط برسد. در این مرحله بستنی نباید کامل ذوب گردد.

2. مارشمالموها را همراه با میزانی پودر ژلاتین با بستنی مخلوط کنید. برای خرید مارشمالو به سوپرمارکت خبرنگاران مراجعه کنید.

3. کاغذهای روغنی را درون سینی فر بچینید. سپس مخلوط مارشمالو و بستنی را با قاشق و به شکل دایره های کوچک روی کاغذ روغنی بریزید.

4. دمای فر را روی 70 الی 80 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سینی را درون فر قرار دهید. پس از 6 الی 8 ساعت بستنی خشک شما آماده است.

خواندنی ها

طرز تهیه بستنی انار؛ دسر ویژه شب یلدا

طرز تهیه بستنی خشک میوه ای

طرز تهیه بستنی خشک میوه ای مشابه روش های قبلی است. با این تفاوت که برای تهیه این بستنی می توانید از بستنی های طعم دار همراه با تکه های میوه خشک یا تازه بهره ببرید. میوه هایی که برای تهیه این نوع بستنی خشک استفاده می شوند باید کم آب باشند. رطوبت میوه های تازه باعث کپک زدن بستنی خشک می گردد.

خواندنی ها

طرز تهیه بستنی لیمویی محبوب پروفسور دامبلدور

ماندگاری و نگهداری بستنی خشک

بستنی خشک خوراکی بدون رطوبتی است و ماندگاری زیادی دارد. شما می توانید این بستنی را در ظرف هایی با درب بسته نگهداری کنید. درب ظرفی که برای نگهداری از بستنی خشک استفاده می کنید نباید هیچ گونه سوراخ یا بریدگی داشته باشد. نفوذ هوا باعث فاسد شدن بستنی خشک می گردد. ظرف بستنی را در محیطی بدون رطوبت و دور از نور مستقیم خورشید قرار دهید. برای نگهداری از بستنی خشک به قرار دادن ظرف در یخچال یا فریزر احتیاج نیست.

خواندنی ها

طرز تهیه بستنی موز و انبه؛ طعم فراموش نشدنی تابستان

فوت و فن ها

  • لایه های بستنی را با ضخامت یکسان برش دهید. در غیر این صورت هنگام تهیه بستنی خشک بخشی از قسمت های بستنی خشک و ترد و خش های دیگر مرطوب و کشسان می شوند. استفاده از کاردک مخصوص قنادی یکدست شدن بستنی ها یاری می نماید.
  • برای بهتر خشک شدن بستنی ها، فن فر را روشن کنید. این کار باعث از بین بردن رطوبت بستنی ها می گردد.
  • برای داشتن بستنی ها خوش فرم تر از کاترهای شیرینی پزی بهره ببرید.
  • درصورتی که بستنی را در منزل تهیه می کنید برای خوش مزه تر شدن آن از میوه های خشک، عصاره وانیل یا میزانی دارچین بهره ببرید.
منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 20 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 20 اردیبهشت 1404 گردآورنده: cruisero.ir شناسه مطلب: 2616

به "طرز تهیه بستنی خشک فضانوردان در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بستنی خشک فضانوردان در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید