طعم دلپذیر دسرهای کوالالامپور مالزی
به گزارش کشتی کروز، هر چقدر هم در خصوص جاذبه های گردشگری کوالالامپور صحبت کنید، در نهایت بحث اینکه در سفر به کدام رستوران بروید و کدام غذا یا دسرهای کوالالامپور را بخورید همواره داغ است. اگر قصد سفر به مالزی را دارد ضروری است بدانید با طیف وسیعی از غذاهای خوشمزه و طعم دار این کشور روبرو شده که حتی نمی دانید کدام را انتخاب کنید. ناگفته نماند که غذا و دسرهای شگفت انگیز این شهر ترکیبی از همنشینی چندین فرهنگ غذایی مختلف از آن جمله چینی، هندی، تایلندی، هلندی، مالایی است. این بار، ما می خواهیم بهترین دسر و شیرینی های مالزی را به شما معرفی کنیم فقط به یاد داشته باشید در کشور مالزی از شیره نارگیل زیاد استفاده می نمایند و مردم محلی به چربی و قند علاقه بسیاری دارند. در نتیجه اگر به ترکیبی حساسیت دارید یا نمی خواهید در غذا و دسر باشد حتما به گارسون رستوران یادآوری کنید.
با تور مالزی از توسعه یافته ترین کشور شرق آسیا دیدن کنید.
10 مورد از مشهورترین دسرهای کوالالامپور
ساگو ملاکا
یکی از معروف ترین دسرای کوالالامپور که شباهت زیادی با فرنی دارد. این دسر ظاهری شبیه به مرواریدهای ریز است که در کنار هم قرار گرفته اند. این دسر با مایعی تیره رنگ به نام شیره نارگیل یا کرم نارگیل، سرو می گردد. طعم این دسر عجیب و هیجان انگیز است که برخی توریست ها می گویند مزه شور و شیرین دارد. در برخی از رستوران ها ممکن است با شیره خرما سرو گردد؛ پس حتما خودتان مزه مورد علاقه تان را انتخاب کنید و بعد سفارش دهید.
برای پیدا کردن بهترین ساگو ملاکا می توانید به رستوران های Nyonya بروید. همچنین در خیابان Jalan Doraisamy رستورانی به نام Baba Can Cook وجود دارد که این دسر معروف را در آنجا تهیه می نمایند.
کاندول
کاندول یکی دیگر از دسرهای کوالالامپور است که به خاطر مزه و بوی دلنشین آن مردم محلی و گردشگران را به خود جذب نموده است. در این دسر از لوبیا خرد شده، تکه های یخ و شیره نارگیل استفاده شده که در کنار هم طعمی عجیب و جالب را تشکیل داده اند. این ترکیبات هم به عنوان دسر و هم به عنوان نوشیدنی در رستوران های کوالالامپور سرو می نمایند. مزه این دسر به قدری جذاب است که هر فردی با توجه به تجربیات خود آن را وصف می نماید.
ملکا و پنانگ دو جایی هستند که می توانید این دسر خوشمزه را پیدا کنید و میل بفرمایید. در پنانگ، Lebuh Kwen Kee، جایی است که کاندول را تهیه می نمایند.
کیک پاندان
کیکهای پاندان یکی دیگر از دسرهای کوالالامپور است که در عین سادگی بسیار خوشمزه و خوش عطر است. این کیک های اسفنجی در اکثر رستوران های مالزی و در خانه مردم مالزی یافت می گردد.حتی اگر به کیک پختن علاقه داشته باشید می توانید پودر آن را از سوپر مارکت ها تهیه نموده و در خانه درست کنید. شبیه این کیک در کشور سوئیس نیز وجود دارد.
این کیک در نانوایی های کوچک نیز پخت می گردد. شما می توانید این کیک را با قهوه Chung Hee در کافه Bangsar امتحان کنید.
یخ لوبیا
یکی دیگر از دسرهای کوالالامپور که در آن از یخ و لوبیا استفاده شده است. این دسر در روزهای تابستانی بسیار می چسبد و گردشگران زیادی برای امتحان کردن این دسر خوشمزه به مالزی می روند. این دسر با لوبیای پخته شده و شفاف،ژله ها، ذرت شیرین، شیر یخ زده، شربت گل رز و دیگر مخلفات قاطی شده و سرو می گردد. برخی از کافه رستوران ها، حتی بادام زمینی بو داده، نودل کاندول و بستنی را به آن اضافه می نمایند.، این دسر بسیار مقوی و پرکالری است پس اگر قصد دارید بعد از غذا میل کنید می توانید چند نفری سفارش داده و میل کنید.
این دسر در تمامی فود کورت ها و کافه رستوران های کوالالامپور در دسترس است.
کیک ساراواک پای
اگر به دنبال معروف ترین دسرهای کوالالامپور می گشت کیک ساراواک پای انتخاب خوبی است. این یک کیک پنیری جذاب بوده که به صورت لایه لایه روی هم قرار گرفته و به کیکی بزرگ تبدیل شده است. این کیک دارای طعم هایی نظیر شکلات، بادام، چای سبز، انواع توت و پنیر است.
در تمامی بازار و سوپرمارکت ها این کیک وجود دارد و به راحتی می توانید بخرید یا سفارش دهید.
کوئه انگ کو
انگ کو، یکی از مشهورترین دسرهای کوالالامپور که با نام کیک لاک پشتی قرمز معروف است. این کیک قرمز رنگ و جذاب نه تنها شکل آن، بلکه نحوه طبخ خود را مدیون فرهنگ غذایی چینی است. کوئه انگ کو را به شکل لاک پشت می پزند؛ چرا که چینی ها معتقدند خوردن لاک پشت موجب طول عمر می گردد و در نهایت فرد، از بخت و اقبال خوبی برخوردار خواهد شد.
این دسر به عنوان میان وعده با چای خورده می گردد و یکی از محبوب ترین دسرهای مالزی به حساب می آید.
اگر در طول ماه رمضان، به مالزی سفر نموده اید؛ می توانید در بازارها و مارکت های آنجا پیدا کنید.
آپام بالیک
این دسر یا پنکیک در اصل متعلق به کشور اندونزی بوده که اکنون در کشور مالزی نیز تهیه می گردد. این پنکیک های سبک آسیایی پر از بادام زمینی خرد شده و گاهی ذرت است. این دسر تا حدودی کالری بالایی دارد و بهتر است به عنوان میان وعده یا عصرانه به همراه چای و قهوه میل گردد.
این دسر یکی از اسنک های خیابانی مالزی بوده که در بازار و همچنان در اطراف محله ها و خیابان های کوالالامپور به فروش می رسد.
تا فو فا
دیگر دسر خوشمزه و جالب انگیز مالزی که در بین دسرهای کوالالامپور محبوبیت زیادی دارد. این دسر خوشمزه در سنگاپور نیز محبوب است و هواداران بسیاری دارد. در تا فو فا از لوبیای، سویا، شکر ذوب شده استفاده شده است. این دسر هم ظاهرا و هم از لحاظ طعم شباهت زیادی با فرنی ایرانی ها دارد پس با ذائقه شما کاملا یکسان خواهد بود.
این دسر در هر کجای مالزی به وفور یافت می گردد. اما می توانید اصل آن را در رستوران و کافه های آنجا سفارش دهید.
وجیک
شاید رنگ قهوه ای این دسر به نظرتان عجیب آید اما اگر طعم آن را بچشید قطعا دیدگاهتان تغییر خواهد نمود.در تهیه وجیک از ترکیب برنج چسبان و فشرده با شکر پالم و شیر نارگیل استفاده شده است. اما برای سرو این دسر خوشمزه از برگ های درخت موز استفاده می گردد.
این دسر از آن دسته دسرهایی است که فقط متعلق به کشور مالزی نبوده و در کشورهای دیگری چون اندونزی و برونئی محبوبیت دارد.
اونده اونده
ما در آخرین مورد از دسرهای کوالالامپور، دسر اونده اونده را به شما معرفی می کنیم. این دسر به هنگام عصرها و شب ها به همراه نوشیدنی های گرم سرو می گردد.اونده اونده به شکل توپ هایی کوچک و سبز رنگ است و وقتی گازی به این دسرهای جذاب می زنید، از طعم متفاوتش لذت خواهید برد.
اونده اونده هم مانند برخی دسرهای مالزی، از برنج چسبان و عصاره برگ های پاندان تهیه شده و در نهایت نیز با پودر نارگیل تزئین می گردد. یکی از متفاوت ترین قسمت های این کوئه ها، مرکز و مغز آن است که با شکر قهوه ای پالم پر شده است.
یکی از بهترین جاهایی که می توانید اونده اونده با کیفیت و اصیل را نوش جان کنید، رستوران نیونا کالرز در طبقه همکف مرکز خرید مید ولی کوالالامپور است.
منبع: دلتابان