طرزتهیه ماکارونی پنیری مکزیکی
به گزارش کشتی کروز، امروز قصد داریم طرز تهیه ماکارونی پنیری مکزیکی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
اگر علاقمند به سفر با بهترین تور مکزیک هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم تور مکزیک از مکزیکوسیتی و کانکون دیدن کنید و بهترین تجربه سفر را داشته باشید.
مواد لازم:
1 بسته ماکارونی لوله ای
1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
500 گرم سوسیس یا گوشت چرخ نموده ½ پیاز عظیم، خرد شده
30 گرم ادویه تاکو کلاسیک (
125 گرم یا یک کنسرو چیلی سبز خرد شده
500 گرم سس سالسا ورده
500 گرم مخلوط پنیر مکزیکی
گوجه گیلاسی و گشنیز تازه برای تزیین
طرز تهیه:
فر 1 را با حرارت 350F. روشن کنید. ظرف مورد نظرتان را کمی چرب کنید یا با فویل بپوشانید و کنار بگذارید.
تو یک قابلمه عظیم طبق ماکارونی را بپزید. در حالی که ماکارونی در حال پخته شدن است، سوسیس را آماده کنید.
در یک تابه عظیم، روغن بریزید تا داغ گردد. سوسیس و پیاز را اضافه کنید وصبر کنید تا سوسیس تقریبا پخته گردد، سپس ادویه تاکو و چیلی سبز را اضافه کنید.
هنگامی که سوسیس به طور کامل پخته شد، زیر گاز را خاموش کنید و سس سالسا ورده را اضافه کنید وهم بزنید. مواد را کنار بگذارید.
ماکارونی را آبکش کنید و دوباره درون قابلمه بریزید. مخلوط سوسیس را به ماکارونی اضافه نموده و حسابی هم بزنید تا ترکیب شوند..
نیمی ازمخلوط ماکارونی / سوسیس را در ظرف مخصوص فر بریزید و رویش را با 250 گرم پنیر بپوشانید. به جامانده ماکارونی / سوسیس را اضافه کنید و مابقی پنیر را رویش بریزید. ظرف را درون فر قرار دهید. حدود 30-35 دقیقه یا تا زمانی که به طور کامل پنیر طلایی و آب گردد بگذارید درون فر بماند در آخر با گوجه فرنگی خرد شده و گشنیز تازه غذای خوشمزه تان را تزیین کنید.
منبع: گردشبان