طرز تهیه پیراشکی اسپانیایی یا امپانادا؛ یک لقمه خوشمزه و متفاوت با گوشت

به گزارش کشتی کروز، امپانادا یک کلمه اسپانیایی است و به غذاهایی گفته می گردد که داخل نان یا خمیر سرخ می شوند. امپانادا پیراشکی اسپانیایی است که مواد داخل خمیر به شکل هلال ماه در می آیند و پخته یا سرخ می شوند. این غذای لذیذ که کمتر کسی آن را امتحان نموده است، معمولا به عنوان پیش غذا یا ناهار سرو می گردد. امپانادا را می توانید با گوشت هایی مثل مرغ، گوشت گاو یا ماهی پر کنید و طعم خاصش کافی است تا طرز تهیه پیراشکی اسپانیایی را به شما معرفی کنیم.

طرز تهیه پیراشکی اسپانیایی یا امپانادا؛ یک لقمه خوشمزه و متفاوت با گوشت

اگر گیاه خوار هستید هم می توانید آن را با سیب زمینی شیرین یا معمولی، فلفل دلمه ای و پنیر پر کنید. خمیر امپانادا پیراشکی اسپانیایی را با آرد گندم و آرد ذرت تهیه می نمایند. این غذا آنقدر لذیذ و خوش طعم است که می تواند هر سلیقه ای را وسوسه کند. تهیه این غذا کمی زمان بر است، بنابراین برای مواقعی که حوصله و وقت آشپزی دارید و می خواهید یک غذای فوق العاده تهیه کنید، گزینه مناسبی است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه امپانادا پیراشکی گوشت اسپانیایی را به شما آموزش دهیم. در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خمیر امپانادا پیراشکی اسپانیایی

  • آرد گندم سه فنجان
  • بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
  • نمک سه چهارم قاشق چای خوری
  • کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین 180 گرم
  • آب یخ نصف فنجان
  • تخم مرغ سه عدد

مواد لازم برای پر کردن امپانادا پیراشکی اسپانیایی

  • گوشت چرخ نموده 450 گرم
  • روغن زیتون سه تا چهار قاشق غذا خوری
  • پیاز میانه یک عدد
  • سیر چهار حبه
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
  • پودر زیره نصف قاشق چای خوری
  • پاپریکا نصف قاشق چای خوری
  • پونه خشک شده یک چهارم قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه دلخواه

طرز تهیه پیراشکی اسپانیایی امپانادا ؛ یک لقمه خوشمزه با گوشت

مرحله اول

برای تهیه یک پیراشکی خوشمزه مانند پیراشکی سبزیجات، پیراشکی اسفناج یا امپانادا این پیراشکی اسپانیایی لذیذ ابتدا باید طرز تهیه یک خمیر پیراشکی با کیفیت را بدانید. برای تهیه امپانادا ابتدا کره را به قطعات پنج سانتی متری ببرید. سپس فر را روی 190 درجه سانتی گراد بگذارید تا گرم گردد. سپس آرد، بیکینگ پودر و نمک را در کاسه غذاساز (یا همزن) بریزید و یک یا دو پالس بزنید تا با هم مخلوط شوند. اندازه نمک به ذائقه شما بستگی دارد. سپس کره، دو عدد تخم مرغ و آب یخ را اضافه کنید و دوباره یک پالس دیگر بزنید تا خمیر یکدست گردد.

مرحله دوم

روی یک سطح صاف و تمیز مثل یک سینی بزرگ کمی آرد بپاشید و خمیر را به آن منتقل کنید. خمیر را یک یا دو بار با دستان تمیز خود وزر دهید تا به شکل یک دایره یکدست در بیاید. (خمیر در این مرحله نرم نخواهد بود.) خمیر را داخل یک کیسه قرار دهید و آن را به مدت 60 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خوب استراحت کند و آماده گردد.

مرحله سوم

یک ماهیتابه روی حرارت میانه بگذارید و روغن را در آن گرم کنید. گوشت چرخ نموده را درون ماهیتابه بریزید و با قاشق چوبی آن را از هم جدا کنید. گوشت را به مدت پنج تا هفت دقیقه تفت دهید تا به طور مساوی تغییر رنگ داده و قهوه ای گردد. پوست پیاز را بگیرید و آن را ریز خرد کنید. سیر را هم مانند پیاز ریز خرد کنید. پیاز و سیر را به ماهیتابه اضافه نموده و آن ها را به مدت 30 ثانیه و تا زمانی که عطرشان در بیاید، سرخ کنید.

مرحله چهارم

سپس رب گوجه فرنگی، زیره، پاپریکا و پونه را اضافه کنید. مواد را با نمک و فلفل طعم دار کنید. اندازه نمک و فلفل به ذائقه شما بستگی دارد. بنابراین می توانید اندازه آن را کم یا زیاد کنید. همه مواد را خوب هم بزنید. مخلوط را تا زمانی که پیازها نرم شوند، به مدت پنج تا 10 دقیقه روی حرارت سرخ کنید. سپس آن ها را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

مرحله پنجم

خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و در سطح کاری که روی آن آرد پاشیده اید، آن را با وردنه باز نموده و به شکل یک مستطیل صاف و نازک در بیاورید. سپس با یک کاتر، 10 دایره از خمیر در بیاورید. این مرحله را کمی سریع انجام دهید تا خمیر گرم نگردد. یک قاشق غذاخوری پر از مخلوط گوشت را وسط هر دایره بگذارید و به آرامی هر دو طرف خمیر را به یکدیگر بچسبانید تا شکل یک هلال ماه به دست آید. دور تا دور لبه ها چنگال بزنید تا سفت شده و باز نشوند.

مرحله ششم

روی سینی فر کاغذ پوستی بگذارید و امپانادا ها را به طور مساوی درون سینی قرار دهید . سینی را به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید. در همین حال یک تخم مرغ به جای مانده را در یک کاسه بزنید تا یکدست گردد. امپاناداها را از یخچال بیرون بیاورید و با قلمو، تخم مرغ را روی هر کدام از آن ها بمالید.

مرحله هفتم

سینی را درون فر بگذارید و اجازه دهید به مدت 30 تا 35 دقیقه و تا زمانی که دور تا دور آن قهوه ای طلایی گردد در فر بماند. سپس آن ها را از فر خارج نموده و در ظرف فر بچینید. امپانادا پیراشکی اسپانیایی با گوشت شما آماده است. نوش جان!

منبع: کتاب کاله
انتشار: 15 شهریور 1401 بروزرسانی: 15 شهریور 1401 گردآورنده: cruisero.ir شناسه مطلب: 2322

به "طرز تهیه پیراشکی اسپانیایی یا امپانادا؛ یک لقمه خوشمزه و متفاوت با گوشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیراشکی اسپانیایی یا امپانادا؛ یک لقمه خوشمزه و متفاوت با گوشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید