یک غذای کاملا ایتالیایی؛ بیف استراگانف با پاستا
به گزارش کشتی کروز، در این دستور، طرز تهیه بیف استراگانف با پاستا را می آموزید. این غذا بسیار لذیذ و خوشمزه است. امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد.
مواد لازم:
روغن گیاهی 2 قاشق غذا خوری
استیک گوساله آماده و برش خورده 800 گرم
پیاز کوچک خرد شده یک عدد
سیر 2 حبه خرد شده
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری
قارچ دکمه ایی خرد شده 300 گرم
فلفل دلمه خرد شده یک عدد
استاک گوشت گوساله یک فنجان
پاستای شکلی 400 گرم
کره 20 گرم
آرد ذرت یک قاشق غذا خوری
خامه یک فنجان
پاپریکا یک دوم چای خوری
گشنیز درشت خرد شده یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
1. نیمی از روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت گرم کنید.
2. گوشت خلال شده را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید و قبل از اینک کاملا سرخ و برشته گردد از ماهی تابه خارج کنید.
3. به جای مانده روغن را در ماهی تابه بریزید.پیاز و سیر را اضافه کنید و برای 2 تا 3 دقیقه بپزید تا اینکه نرم شوند.
4. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید.گوشت را دوباره وارد ماهی تابه کنید و قارچ ، فلفل خرد شده و استاک گوشت را درون ماهی تابه بریزید.
5. مواد را به جوش آورید و حرارت را کم کنید تا 10 دقیقه مواد بجوشد و سس غلیظ گردد.
6. در این فاصله ، پاستاها را بپزید .آبکشی کنید و وارد ماهی تابه کنید.کره بریزید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
7. آرد ذرت ، خامه و پاپریکا را در یک کاسه با هم ترکیب کنیدو با پاستاهای پخته شده مخلوط کنید.2 دقیقه روی حرارت بجوشانید تا غلیظ گردد.
8. از روی حرارت بردارید و نمک و فلفل بزنید.
9. با قاشق از پاستاها در کاسه سرو بریزید و روی آنرا از سس آماده شده گوشت بپوشانید.روی سس گشنیز تازه قرار دهید و میل کنید.
منبع: گردشبان