چین و آلمان بر حل مسالمت آمیز ناآرامی ها در هنگ کنگ تأکید کردند
به گزارش کشتی کروز، صدر اعظم آلمان و نخست وزیر چین بر لزوم حل مشکل معترضان هنگ کنگی به صورت مسالمت آمیز تأکید کردند.
با تور چین سفری فراموش نشدنی را تجربه کنید.
به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، آنگلا مرکل صدراعظم آلمان در سفر به چین گفت با لی کچیانگ نخست وزیر چین درخصوص مسائل هنگ کنگ صحبت نموده است.
به نوشته خبرگزاری رویترز، مرکل روز آدینه پس از ورود به پکن در کنفرانس خبری مشترکی با کچیانگ بر لزوم حل مسالمت آمیز نا آرامی های هنگ کنگ تأکید کرد.
مرکل گفت: [بر این نکته] تأکید کردم که حقوق و آزادی های شهروندان هنگ کنگی باید تضمین گردد.
کچیانگ نیز بیان کرد پکن از کوشش دولت هنگ کنگ برای سرانجام دادن به ناآرامی های این منطقه خودمختار حمایت می نماید.
کچیانگ بالاترین مقام چینی است که در طول چند ماهی که از آغاز اعتراضات هنگ کنگ می گذرد در این باره اظهار نظر نموده است.
نخست وزیر چین گفت: دولت چین به طور پیوسته از [سیستم] یک کشور و دو نظام و حکومت مردم هنگ کنگ بر مردم هنگ کنگ محافظت می نماید.
مرکل در این دیدار رسمی نیز همانند چند دیدار قبلی، زمان پخش سرود ملی کشورش روی جایگاه نشست. این اقدام او بار دیگر احتمال بیمار بودنش را افزایش می دهد.
روز سه شنبه نیز سخنگوی هنگ کنگ گفت، دولت مرکزی چین به طور کامل از دولت و کری لام رهبر هنگ کنگ حمایت می نماید تا از تمام راه های قانونی برای سرانجام دادن به اعتراضات خشونت آمیز استفاده نمایند (بیشتر بخوانید).
شهروندان هنگ کنگی نهم خرداد ماه در اعتراض به تصویب لایحه استرداد مجرمین در مجلس این کشور اعتراض کردند. این لایحه اجازه استرداد مجرمان به چین را میسر می کرد اما به گفته معترضان موجب به خطر افتادن استقلال هنگ کنگ می شد.
علیرغم به تعلیق درآمدن لایحه استرداد مجرمین، معترضان خشن هنگ کنگ همچنان به تظاهرات خشن خود که بر اساس شواهد آمریکا نیز در آن نقش دارد، ادامه دادند و خواهان حقوق و آزادی های بیشتری شدند.
هنگ کنگ از سال 1842 تا 1997 تحت سیطره بریتانیا بوده است، اما در سال 1997 و پس از سرانجام یافتن پیمان پیشین با بریتانیا، به جمهوری چین پیوست. این منطقه، بیش از هفت میلیون نفر جمعیت دارد و یکی از مراکز مهم اقتصادی در منطقه شرق آسیا و دنیا به شمار می رود.
م
منبع: خبرگزاری فارس