مقاله: رستوران و هتل ستاره دار میشلن چیست؟

به گزارش کشتی کروز، در اروپا تعداد رستورانهای صاحب ستاره در کتاب راهنمای میشلن از 242 در سال 2006 به 519 رستوران در سال جاری میلادی افزایش یافته است.

مقاله: رستوران و هتل ستاره دار میشلن چیست؟

عبارت ستاره میشلین نشانی است که برای ارزیابی کیفیت تالارهای غذاخوری و رستوران ها استفاده می شود. این عبارت ریشه جالبی دارد، چراکه میشلن در ابتدا نام یک شرکت لاستیک سازی بوده است.

دو ستاره (★★) : مزه عالی! (چشیدن طعم غذاهای این رستوران، ارزش دور شدن از مسیر را در طی یک سفر دارد)

شرکت کنندگان در مراسم به احترام همکار خود یک دقیقه سکوت کردند. بنوا ویولیه چندی پیش عنوان بهترین آشپز جهان را از سوی دولت فرانسه دریافت کرده بود.

توجه به کیفیت، فنون تخصصی کار، نوع مواد غذایی و سازگاری آنها با یکدیگر از جمله ویژگی هایی است که برای اعطای ستاره میشلن از صفر تا سه در نظر گرفته می شود. در واقع تاکید این نشان فقط بر روی کیفیت غذا بوده و در اعطای آن، دکوراسیون داخلی، نحوه چیدمان میز و صندلی و نوع سرویس دهی لحاظ نمی شود.

عنوان دیگر این سری از کتاب ها کتاب راهنمای سفر میشلن است که رنگ جلد آن سبز می باشد که کتاب سبز میشلن (به فرانسوی: Guide vert) نیز نامیده می شود. این کتاب به معرفی مکان ها و نقشهٔ جاده های چندین کشور پرداخته است.

منبع مقاله: رستوران و هتل ستاره دار میشلن چیست؟

انتشار: 16 آبان 1400 بروزرسانی: 16 آبان 1400 گردآورنده: cruisero.ir شناسه مطلب: 2037

به "مقاله: رستوران و هتل ستاره دار میشلن چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: رستوران و هتل ستاره دار میشلن چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید