طرز تهیه جای ماسالاهندی

به گزارش کشتی کروز، چای ماسالا یک چای هندی است که در سراسر دنیا به شکل های مختلفی درست می گردد. این چای از ترکیب ادویه، گیاهان و حتی میوه و سبزیجات در آب جوش تهیه می گردد و مناسب برای عصرانه در روز های سرد زمستانی یا برطرف خستگی است.

طرز تهیه جای ماسالاهندی

برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور بمبئی ما را تجربه کنید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از کتاب کاله

مواد لازم برای تهیه چای ماسالا

میخک شش عدد

هل هفت عدد

چوب دارچین دو عدد

زنجبیل یک تکه

پودر رازیانه یک قاشق غذا خوری

دانه فلفل سیاه دو عدد

آب ولرم دو پیمانه

شیر پرچرب دو پیمانه

عسل

طرز تهیه چای ماسالا

مرحله اول

همه ادویه ها را به همراه زنجبیل و آب داخل ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مقدار آب پس از تبخیر نصف گردد.

مرحله دوم

به همین صورت شیر را حرارت داده تا کمی تبخیر گردد سپس عسل را به شیر اضافه کنید و داخل آب بریزید.

مرحله سوم

چای را اضافه کنید و سه تا چهار دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. از طریق یک صافی، مایع را صاف کنید و سپس میل نمایید.

این چای را می توانید با نبات یا شکر شیرین کنید.

نکاتی برای تهیه چای ماسالا
  • توجه داشته باشید که اگر چای را بیش از اندازه حرارت دهید، مواد طعم خود را از دست داده و چای خوش طعم نمی گردد.
  • به جای عسل می توانید چای را با نبات یا شکر شیرین کنید.
  • اگر از ادویه های تازه و معطر بهره ببرید، چای خوش طعم تر و با کیفیت تر می گردد.
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 1 دی 1399 بروزرسانی: 1 دی 1399 گردآورنده: cruisero.ir شناسه مطلب: 1518

به "طرز تهیه جای ماسالاهندی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه جای ماسالاهندی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید