10 نکته برای اسباب کشی در روز های کرونایی
به گزارش کشتی کروز، در مطلب زیر به شما چند نکته برای یک اسباب کشی اصولی را گوشزد می کنیم تا به سلامتی به منزل جدید بروید.
از پروفایل اینستاگرام behrouz azand دیدن نمایید.
به گزارش، این روز ها خانواده های زیادی به دلیل افزایش عجیب اجاره مسکن یا دلایل دیگر، امکان تمدید قرارداد را ندارند و ناچار به اسباب کشی هستند. در این شرایط که متاسفانه کرونا دوباره اوج گرفته و نگرانی های زیادی ایجاد کرده، اسباب کشی می تواند یک موضوع چالش برانگیز و سخت باشد.
در این مطلب به شما چند نکته برای یک اسباب کشی اصولی را گوشزد می کنیم تا به سلامتی به منزل جدید بروید.
مکان جدید را حداقل یک روز قبل از اسباب کشی تحویل بگیرید و کامل ضدعفونی کنید. ویروس بدون میزبان زنده روز های زیادی روی سطوح باقی نمی ماند پس در این زمینه نگران نباشید و وقتی خانه خالی است سطوحی مثل سرامیک و شیشه را ضد عفونی کنید.
جهت اسباب کشی منزل قدیم و جدید، مثل راه پله، آسانسور حمل اثاثیه و... را تا حد امکان ضدعفونی کنید تا اگر ناچار به روی زمین گذاشتن وسایل شدید نگرانی نداشته باشید.
از یک شرکت مطمئن و گروه های حرفه ای شان برای کار کمک بگیرید. ماسک سه لایه پرستاری و محلول ضدعفونی هم در اختیارشان قرار بدهید. طبیعی است که حمل اثاثیه با ماسک برای آن ها سخت خواهد بود؛ بنابراین اگر در این زمینه مقاومت داشتند سختگیری نکنید.
بهتر است دمپایی تمیز برای بردن وسایل و چیدن در منزل جدید در اختیار عزیزانی که به شما کمک می کنند قرار دهید تا با کفش داخل منزل نشوند.
بچه ها را در روز اسباب کشی به منزل یکی از اقوام ببرید و برای اعضای خانواده که در کار مشارکت دارند ماسک تهیه کنید.
از کارتن های تمیز که یکی، دو روز از آن ها استفاده نشده برای پر کردن وسایل استفاده کنید و برای اطمینان با چسب پهن، تمام ورودی های کارتن ها را ببندید.
در روز اسباب کشی برای خوردن میوه، چای یا آب از ظروف یک بار مصرف استفاده کنید.
وسایل ضروری مثل بشقاب، لیوان، قابلمه، بالشت و... را با ماشین شخصی به منزل جدید ببرید. بهتر است برای این کار صبر کنید تا اسباب کشی تمام شود.
اگر مقدور است برای این که لازم نباشد تمام لوازم را ضدعفونی کنید، یک روز برای باز کردن کارتن ها و چیدن شان صبر کنید. ماندگاری ویروس روی بعضی سطوح مثل استیل یخچال زیاد است و نیاز به ضد عفونی حتمی دارد.
تا حد امکان اسباب کشی را به دقیقه 90 موکول نکنید تا همه کار ها را با حوصله انجام دهید. بهتر است صبح زود شروع کنید تا شب بدون نگرانی کارتان تمام شود.
منبع: خراسان
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان