شارژ کردن هواپیمای برقی به یاری یک خودروی باری

به گزارش کشتی کروز، یک هواپیمای الکتریکی به وسیله یک خودرو وانت پیکاپ فورد مدل F-150 Lightnings برای اولین بار در دنیا شارژ شد.

شارژ کردن هواپیمای برقی به یاری یک خودروی باری

رمی اوکتای (Remy Oktay) دانشجوی مهندسی آمریکایی یک دوره آزمایشی را با موفقیت پشت سر گذاشت و در حال آماده شدن برای راه اندازی اولین پرواز الکتریکی دنیا است که یک وسیله نقلیه الکتریکی قدرت آن را تامین می نماید.

اوکتای در تاریخ 19 نوامبر در یک بازی فوتبال آمریکایی طی یک پرواز با این هواپیمای الکتریکی از فراز زمین بازی خواهد گذشت. وی برای انجام این کار، باید بین دو منطقه ای پرواز کند که هیچ ایستگاه شارژی در هیچ یک از فرودگاه های مسیر در مسافت 240 کیلومتری وجود ندارد؛ بنابراین هواپیمای برقی باید سه بار شارژ گردد. البته یک بسته باتری 21 کیلووات ساعتی همراه دارد، اما طبق مقررات هوانوردی فدرال تنها حدود یک ساعت زمان پرواز خواهد داشت و پس از آن باید فرود بیاید؛ بنابراین اوکتای تصمیم گرفت از وانت فورد استفاده کند و این وانت برقی را به یک ژنراتور قابل حمل تبدیل کند تا این مشکل رفع گردد.

وی بیان کرد: ما هواپیمای برقی را با موفقیت با دو وانت مجزا شارژ کردیم و با انجام چند آزمایش اکنون از این فرآیند شارژ اطمینان داریم.

خودروی F-150 Lightning فورد تا 9.6 کیلووات قدرت دارد که نشان داده شده است که یک ویدیو پروژکتور را برای نمایش یک فیلم سینمایی به راحتی تامین می نماید. با این حال، این اولین بار است که نیروی مورد احتیاج یک هواپیمای برقی را تامین می نماید.

اوکتای می گوید: به منظور یاری به انجام این پرواز در حین بازی فوتبال در 19 نوامبر و ثبت این رویداد، گروهی از مالکان فورد F-150 را جمع آوری نموده ایم. ما برای شارژ مجدد هواپیما به دو خودرو احتیاج داریم که هر کدام در دو فرودگاه از چهار فرودگاه واقع در مسیر توقف نمایند، زیرا هواپیما سریع تر از یک وانت پرواز می نماید.

وی اضافه کرد: امیدواریم هر وانت شارژ نماینده یک پشتیبان داشته باشد. پس در مجموع ما در پی چهار وانت فورد هستیم.

اوکتای در یک مصاحبه گفت: ما چهار وانت فورد داریم که متعهد شده اند این سفر را با ما انجام دهند. علت اینکه ما چهار نفر را انتخاب کردیم این است که باید دو تیم از رانندگان داشته باشیم، زیرا هواپیما سریع تر از وانت ها حرکت می نماید.

اطمینان حاصل شده است که باتری هواپیما در این فرآیند هرگز کمتر از 55 تا 60 درصد شارژ نگردد و البته هر شارژ مجدد 1.5 ساعت طول می کشد.

لازم به ذکر است که یک مبدل وانت را به هواپیما متصل می نماید و منبع تغذیه جریان متناوب وانت را به جریان مستقیم برای هواپیما تبدیل می نماید.

خبرنگاران علمی پزشکی فناوری

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 18 آبان 1401 بروزرسانی: 18 آبان 1401 گردآورنده: cruisero.ir شناسه مطلب: 2352

به "شارژ کردن هواپیمای برقی به یاری یک خودروی باری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شارژ کردن هواپیمای برقی به یاری یک خودروی باری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید