رشد بازار قهوه های دست ساز و گران قیمت در دُبی

به گزارش کشتی کروز، هر روز 2 میلیارد لیوان قهوه در دنیا مصرف می گردد. تجارت این دانه های خوش عطر تجارت بزرگی است و تهیهٔ و دم کردن قهوه های دست ساز اخیرا در دُبی بسیار باب شده است.

رشد بازار قهوه های دست ساز و گران قیمت در دُبی

اما طعم قهوهٔ ایده آل حاصل چیست؟

شرکت قهوهٔ خام در ناحیهٔ القوز دُبی واقع شده است. این مرکز تفت و توزیع، برند قهوهٔ خودش را به نام باریستا ترینینگ دارد. مت توگود، مدیر شرکت قهوهٔ خام این مجموعه می گوید: این قهوه ها از همهٔ جهان، عمدتا از آسیا و آفریقا می آید در واقع از شمال و شرق آفریقا و آمریکای مرکزی وجنوبی. یعنی از کمربند گرمسیری زمین. در کنار اینها خودمان در پی کشت قهوه در ارتفاع 1000 متر بالاتر از سطح دریاییم که قهوه ای با برترین کیفیت را می دهد.

مت می گوید که هنگام خرید قهوه شرایط کار برایش بسیار مهم است و می افزاید: اگر سراغ فراورینماینده رفته باشیم اول به بچه ها و شرایط زندگی شان نگاه می کنیم، این که سلامت و شاد باشند همواره عامل معین نمایندهٔ طعم عالی قهوه است.

این شرکت دو دانهٔ اصلی قهوه دارد؛ نوعی که برای قهوه های دست ساز آماده می گردد معمولا عربیکاست؛ و دیگری که قوطی و پاکت ریخته می گردد روبوستاست.

فرآیند تفت دادن و برشته سازی چه تأثیری در عطروطعم قهوه دارد؟

مت توگود دراین باره می گوید: هر دانهٔ قهوه مجموعه رایحه ای در خود دارد و دستگاه تفت عطر دانه ها را در می آورد و بنابراین اگر کیفیت دانه بالا باشد تفت دادن، عطروطعم قهوه را بهتر می نماید. درست مثل سرآشپز ممتازی که عطروطعم مواد اولیهٔ درجهٔ یک را به برترین شکل در می آ ورد. ما با تفت دادن در دماهای مختلف برخی عطروطعم ها را زنده می کنیم و عطروطعم هایی را که خوب نیستند می گیریم.

در فرآیند قهوه چشی یا کاپینگ افراد می کوشند انواع بو های مختلف موجود در قهوهٔ دم نموده را تشخیص می دهند. معمولا بوی شکلات در قهوه موجود است، اما عطر میوه ها هم در آن هست. گاهی بوی توت فرنگی، تمشک یا دیگر میوه های تابستانی، گاهی هم عطر زردآلو، هلو و شلیل و یا حتی ادویه را در قهوه پیدا می کنید، یعنی هر بویی که در آشپزی دارید در قهوه هم پیدا می گردد.

شرکت هایی تفت و توزیع قهوه نظیر شرکت قهوهٔ خام در دُبی، قهوه ٔ دست ساز کافه های خاص دُبی را تهیه می نمایند. موخا 1450 یکی از شرکت های معتبر موج سوم فراوری قهوهٔ ممتاز است.

گارفیلد کِر، مدیرعامل این شرکت می گوید دربارهٔ قهوه های ممتاز و بسیار گران قیمت می گوید: یکی از معروفترین قهوه هایی که داریم قهوهٔ بلو مانتین جامائیکاست. این قهوه صدها سال است که تجارت می گردد و بسیار معروف است، به خصوص در ژاپن که 80 درصد این محصول پیش خرید می گردد. و قهوهٔ بعدی مان گیشای اتیوپیایی است که ریشهٔ گیشای پانامایی است که عموما به مزایده گذاشته می گردد.

برترین راه دم کردن قهوه های ممتاز چیست؟

قهوهٔ ممتاز را در قهوه سازهای دستی نظیر قهوه ساز شِمِکس (Chemex) درست می نمایند تا حاصل کار قهوه ای یکدست و تمیز باشد و بتوان کیفیت دانه های اصلی را به خوبی تشیخص داد. تفاوت قهوهٔ ممتاز و قهوهٔ معمولی در این است که در بوی این قهوه می توان عطرهای مختلف را به راحتی، مثل عطر میوه های واقعی ، تشخیص داد.

کشت قهوه در عربستان حدود 5 سده پیش شروع شد و نوشیدن آن بخشی از فرهنگ عربی امارات است که گذشته را به تجارتی چندمیلیاردی در آینده پیوند می زند.

منبع: یورونیوز
انتشار: 6 مرداد 1400 بروزرسانی: 6 مرداد 1400 گردآورنده: cruisero.ir شناسه مطلب: 1916

به "رشد بازار قهوه های دست ساز و گران قیمت در دُبی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رشد بازار قهوه های دست ساز و گران قیمت در دُبی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید