بهترین آشپزهای رم در خیابان های شهر

حالا حتی اگر به ما بگویند شکمو هم مهم نیست، وقتی به ایتالیا میروید آنقدر شیفته تنوع غذاها خواهید شد که همه رژیم غذایتان را فراموش میکنید، خب بهتر است قبل از سفر بدانید که اول کدام رستورانها را امتحان کنید تا چیزی را از دست نداده باشید.

بهترین آشپزهای رم در خیابان های شهر

مردم ایتالیا عاشق غذا هستند و به ویژه در شهر باستانی رم، غذاهای خیابانی هم یکی از علایق اصلی آن ها محسوب می گردد. اگر دوست داشتید طی سفر به این شهر زیبا و تاریخی، غذاهای خیابانی آن را هم تجربه کنید، می توانید به یکی از 10 نقطه ای که برای بهترینِ آن ها معرفی نموده ایم سر بزنید و با فرهنگ غذایی این شهر بیشتر آشنا شوید. اگر حین بازدید از تور رم به دنبال امتحان کردن برخی از آن ها بودید می توانید از این فهرست کمک بگیرید.

چائو ککا ایتالیا

مالکان و خالقان چائو کِکا (Ciao Checca) با الهام از تجربه غذاهای خیابانی گوناگونی که در نقاط مختلف دنیا داشته اند، کوشش کردند تا به عشقشان نسب به غذاهای کلاسیک پاستایی با تأثیرات منطقه ای معاصر، روحی تازه ببخشند. اگر به پانتئون نزدیک بودید، حتماً در اینجا توقف نموده و از پاستاهای کلاسیک رومی آن امتحان کنید.

لا بوکاچا ایتالیا

در ایتالیا نوعی روش ارائه پیتزا وجود دارد که در آن به هر اندازه که بخواهید پیتزا را برش زده و بر اساس وزنش آن را به شما می فروشند. این شیوه فروش کمک نموده تا هر میزانی که می توانید از این غذای لذیذ بخورید سفارش داده و از کوچک ترین تا بزرگ ترین اندازه ای که دلتان بخواهد را در اختیار داشته باشید. در رستوران لا بوکاچا (La Boccaccia) تنوع زیادی از پیتزا پیش روی شما خواهد بود و معمولا قیمتشان به طور متوسط از 4 یورو بیشتر نخواهد شد. برای کسانی که گیاه خوار یا خام خوار هستند هم گزینه های لذیذی در نظر گرفته گردیده است.

پیتزا و مورتاتزا رم

اگر می خواهید سر راه کولوسئوم یک خوراکی کوچک و سریع میل کنید، باید به سراغ پیتزا و مورتاتزا (Pizza & Mortazza) بروید. این نام لقبی رومی برای همان مارتادلا بوده که در بسیاری از فست فودهای ایتالیایی استفاده می گردد. به نوعی می توان آن را ماده اولیه معروف این اغذیه فروشی دانست. چشمان خود را ببندید و روم باستان را تصور کنید، جمعیت انبوهی که برای تماشای بازی ها به سمت کولوسئوم سرازیر می شوند و از نان داغ و اسنک های خوشمزه لذت می برند. در مرکز رم می توانید به دنبال ماشین پیتزا و مورتاتزا بگردید و خود را به یک پیتزای تازه یا فست فودهای کوچک دیگر مهمان کنید.

موتزائو ایتالیا

تیجله (Tigelle) چیزی بین مافین های انگلیسی و پن کیک است و می توان میان آن را با چیزهای خوشمزه و لذیذی پر کرد. موتزائو (Mozao) به سرعت به خاطر تیجله های شیرین و نیوکی (gnocchi) سرخ گردیده اش مشهور شد. تیجله ها از بیرون ترد و از درون نرم و گرم هستند. این خوراکی جذاب و وسوسه نماینده انواع گوناگونی دارد که می توانید بنا به ذائقه شخصی از میان آن ها انتخاب کنید.

پیتزاریوم ایتالیا

می توانید برخی از بهترین پیتزاهای رم را در شمال غرب واتیکان پیدا کنید. آردهای ارگانیک آسیاب گردیده ای که پیتزاریوم (Pizzarium) برای آماده سازی خمیرهایش به کار می گیرد، بهترین خمیر پیتزاها را ساخته و یک تجربه بی نظیر برای شما بر جای می گذارد. بعد از بازدید از کلیسا سن پیتر می توانید به سراغ پیتزاریوم رفته و یک پیتزای به یادماندنی بخورید. پیتزا روسا (Rossa)، پیتزا بیانکا (Bianca) و پیتزای سیب زمینی برخی از گزینه های محبوب اینجا هستند.

سوپلیتزیو ایتالیا

یکی دیگر از خوراکی های ساده و خوشمزه ای که می توانید در شهر رم پیدا کنید، آرانچینی (arrancini) یا همان کوفته های برنجی سرخ گردیده هستند که سوپلیتزیو (Supplizio) به مشتریان خود ارائه می نماید. این کوفته ها در دو نوع روسو کلاسیکو (Rosso Classico) و بیونکو دلا (Bionco Della) عرضه گردیده و اگر بخواهید در جعبه ای بیرون بر برایتان گذاشته می شوند.

تراپیتزینو رم

تراپیتزینو (Trapizzino) توانسته با قاعده شکنی هایی در زمینه غذای سنتی معروف ایتالیا، یعنی پیتزا، غذای خیابانی رم را به سطح دیگری بکشاند. کارکنان این اغذیه فروشی، پاکت هایی با نان تازه آماده نموده و آن را پر از موادی می نمایند که هیچ ایتالیایی نمی تواند در برابرش مقاومت کند. تراپیتزینو مبدع یک جنبش غذایی جدید در ایتالیا گردیده است و باید یکی از این خوراکی های لذیذی که با راگوی گوجه یا مرغ درست می گردد را حتماً امتحان کنید.

لا کازا دل سوپلی ایتالیا

عموزاده رومی آرانچینی، غذایی مشابه به نام سوپلی (Supplì) است که از همان کوفته های برنجی سرخ گردیده تشکیل می گردد اما آن را با سس گوجه، گوشت خرد گردیده و موتزارلا می خورند. لا کازا دل سوپلی (La Casa del Supplì) برخی از بهترین سوپلی های شهر را درست می نماید. بعد از یک روز طولانی گردش در رم، می توانید به این رستوران کوچک آمده و طعم واقعی غذای خیابانی مدرن این شهر را بچشید.

انتشار: بروزرسانی: 13 آذر 1397 شناسه مطلب: 63

به "بهترین آشپزهای رم در خیابان های شهر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بهترین آشپزهای رم در خیابان های شهر"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید