کاهش 30 درصدی اهدای خون در اصفهان
به گزارش کشتی کروز، مدیرکل انتقال خون استان اصفهان گفت: میزان مراجعه کنندگان اهدای خون در استان اصفهان 30 درصد کاهش یافته است.

به گزارش از ، علی فتوحی مدیرکل انتقال خون استان اصفهان با اشاره به شرایط ذخیره خونی در استان اصفهان گفت: در حال حاضر میانگین ذخیره خونی در استان اصفهان 6 روز است.
او با اشاره به اینکه با توجه به حلول ماه مبارک رمضان و کاهش مراجعات به مراکز اهدای خون زمان فعالیت مراکز اهدای خون را افزایش داده ایم، اضافه نمود: در حال حاضر زمان فعالیت این مراکز از ساعت هشت صبح تا 10 شب در نظر گرفته شده است.
مدیرکل انتقال خون استان اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر به همه گروه های خونی در استان اصفهان احتیاج داریم، ابراز داشت: از شهروندان می خواهیم نسبت به همنوعان احتیاجمند خود به خون و فرآورده های خونی توجه داشته باشند.
او با بیان اینکه با کاهش 30 درصدی مراجعات به مراکز اهدای خون استان اصفهان رو به رو هستیم، ابراز داشت: میانگین حضور شهروندان باید 650 نفر باشد و این در حالی است که در حال حاضر این آمار به 400 نفر کاهش یافته است.
منبع:مهر
م
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان