همراه با دو سرآشپز ایتالیایی در تهران
به گزارش کشتی کروز، به مناسبت هفتمین دوره هفته آشپزی ایتالیایی در دنیا، سفارت ایتالیا در همکاری با دفتر موسسه تجارت خارجی ایتالیا ICE در تهران، مجموعه ای از رویداد های نوآورانه را با هدف ترویج و ارج نهادن به کیفیت محصولات غذایی و نیز فرایند تولیدشان به سبک و سیاق کشورمان برنامه ریزی نموده است.
به گزارش خبرنگاران، این امر با گذری از دنیای خوراک محقق شد که مسیر آن به وسیله سرآشپز جوزپه دی بلا و طبخ کننده حرفه ای پیتزا، ماریو بلکاسترو که از جانب فدراسیون آشپزی ایتالیا و به همین مناسبت به تهران آمده بودند، شکل گرفت.
مجموعه مراسم یاد شده در مرکز ایران با یک شوی آشپزی مختص پخت پیتزای ناپلی در رستوران سینسیر در 14 نوامبر برابر با 23 آبان شروع شد و پس از آن با یک ناهار حرفه ای و ممتاز در هتل اسپیناس پالاس تا 16 نوامبر برابر با 25 آبان ادامه یافت که الهام گرفته از ترکیب سنت، خلاقیت و نوآوری بود.
در نهایت، این رویدادها در بنلی لانژ در 18 نوامبر برابر 27 آبان با به نمایش گذاشتن آداب و رسوم آشپزی محلی به خاتمه رسید.
در این مراسم، غذاهایی مرتبط با سنت های خاص محلی ایتالیا ارائه شدند.
موضوع محوری رویداد آخر اصالت آشپزی ایتالیایی و رژیم غذایی مدیترانه ای بود که همراستا با موضوع این دوره از هفته آشپزی ایتالیایی است: بر سر میز با غذای ایتالیایی، سلامت همراه با طعم خوش.
در طول سه مراسم فوق، که بیش از 200 نفر از فعالان مالی، رستوران داران، خبرنگاران، اینفلوئنسر ها و چهره های مطرح دنیای هنر و نمایش در آن حضور یافتند، دو سرآشپز ایتالیایی، محصولات غذایی و دستور پخت های ایتالیایی را به وسیله مجموعه ای از نمایش های آشپزی که بسیار مورد توجه نهاده شد، شرح و شرح دادند.
در جریان این رویدادها به نامزدی آشپزی ایتالیا برای درج در لیست میراث فرهنگی بشری غیرمادی یونسکو نیز اشاره شد، و بعلاوه، در پیوند با هفته زبان ایتالیایی در دنیا که به تازگی به خاتمه رسیده است، چند ویدئو نیز که از سوی بنیاد Casa Artusi تهیه شده و مرتبط با گستره زبان و فرهنگ آشپزی ایتالیایی بود، به نمایش در آمد.
منبع: دنیای سفر