همه چیز درباره میوه های تایلندی
به گزارش کشتی کروز، تایلند با آب و هوای گرمسیری که دارد، محلی مناسب برای رشد حیواناتی کمنظیر است. در این مقاله شما را با میوههای عجیب تایلندی آشنا خواهیم کرد.

لاموت (La-Mut)
برخلاف داشتن یک ظاهر فریب دهنده و کسل کننده این میوه که اندکی شبیه به انجیر است، داخل آن با گوشتهای آبدار با طعمی عسلی پر شده است. برای گشودن چیکو و کندن پوسته آن از چاقو استفاده میشود و معمولا میتوانید این میوه را در برشهایی تزئینی برای عرضه بیابید. مسلما چیکو به یک میوه مورد علاقه شما در تور تایلند تبدیل خواهد شد.
سیب کاستارد (Custard Apple)
این میوه رنگ سبز روشن داشته و هماندازه یک توپ تنیس بوده و دارای پوستهای برجسته است. این میوه مزهای مشابه با کاستارد داشته و با قاشق خورده میشود. محتویات شیرین داخل این میوه با دانههای سیاه بسیار کوچک همراه هستند.
لام یای (Lam-Yai)
این میوه یکی دیگر از براداران لیچی و مژکی است که کمتر از این دو شناختهشده است. چشالو طعمی لطیف و شیرین داشته و در بخشهای شمالی تایلند در منطقه چانگ می (Chang Mai) و به ویژه بین ماههای ژوئن تا اوت (فصل تابستان) رشد میکند. پوست این میوه را میتوان با دست کند و گوشت لذیذ آن را نیز میتوان با استفاده از فشار دادن شصت و انگشت اشاره بهصورت همزمان، از داخل این میوه خارج کرد.
موز تایلندی
در تور تایلند 20 نوع مختلف از موز را میل کنید. شامل موزهای کوچک و ضخیم تا موزهای گوشتی و بزرگ میشود و هر یک از آنها نام مخصوص به خود را دارد. در تایلند میتوانید موز را بهصورت خام، خشک شده، آب پز، سرخ شده، سرو شده به همراه شیره نارگیل در اختیار داشته و یا اینکه بهسادگی، آن را به صورت تازه در تور تایلند نوش جان نمایید.
رامبوتان (Rambutan)
این میوه در جنوب شرقی آسیا میروید. درخت رامبوتان همیشه دارای میوه است. طعم این میوه شیرین است و میتوان طعم آن را به انگور تشبیه کرد. یکی از میوههای عجیبی که در تور تایلند به شما توصیه میکنیم طعم آن را بچشید، میوه رامبوتان است.
لیچی (Lychee)
زادگاه اصلی این میوه جنوب چین و جنوب هند و تایوان است. پوست این میوه مانند پسته سخت است و گفته میشود، قدمت آن به 2000 سال قبل از میلاد بازمیگردد. طعم این میوه شبیه انگور و از جمله میوههای سرشار از ویتامین سی است.