بهترین غذاهای تایلندی
به گزارش کشتی کروز، تایلند کشوری با غذاهای متفاوت و خوشمزه است. ترکیب درست مزه های مختلف شیرین، شور، تند و ترش در غذاهای تایلندی باعث محبوبیت هر چه بیشتر این غذاها در جهان شده است.

خورش مسلمان ها (Massaman Curry )
واژه ماسامان (Massaman) در زبان تایلندی به معنی مسلمان ها بوده و این غذا یعنی خورشت مسلمان ها از ترکیب شیره نارگیل، سیب زمینی، بادام زمینی برشته شده، شکر، دارچین و سس تمبر هندی تشکیل شده و به آن گوشت موردعلاقه که می تواند شامل گوسفند، مرغ، گوساله یا … باشد اضافه می شود. البته این غذا معمولا با مرغ تهیه شده و بسیار خوشمزه است.
خورشت مرغ و کاری سبز (Geng Kheaw Wan Gai)
آیا می دانید رنگ سبز این غذا از چه چیزی به دست می آید؟ از خمیر کاری سبز! ممکن است این پاسخ برای شما هیجان انگیز نباشد اما بدون شک غذای تهیه شده با این ماده، بسیار خوشمزه خواهد بود. اگرچه کاری یک ماده غذایی هندی است اما تایلندی ها آن را مورد استفاده قرار داده و به سبک و سیاق خود از آن استفاده می کنند. نمونه دیگر این موضوع را می تواند در شیره نارگیل در تور تایلند مشاهده کرد.
خوراک برنج و مرغ (Khao Man Gai)
این غذا را می توان از نظر اهمیت برای تایلندی ها، مشابه فیش اند چیپس (fish and chips) مورد علاقه انگلیسی ها دانست. این غذا در همه خانه های تایلندی ها به طور مکرر پخته شده و در تمامی رستوران های این کشور نیز ارائه می شود. برای تهیه این غذا، مرغ باید به طور کامل پخته شده و از آب آن برای پختن برنج استفاده می شود. این روش خاص پخت برنج را می توان کلید خوشمزه بودن آن دانسته و البته کلسترول این غذا نیز نسبتا زیاد است. برنج تهیه شده با خورشت مرغ و سس تند و شیرین سرو شده و یک وعده غذایی مناسب برای یک ظهر عالی در تور تایلند به شمار میرود.
پد تایلندی (Pad Thai)
این غذا که مثل یک کارت ویزیت برای معرفی نوع غذا، به دنیا معروف است، یعنی با ارائه این غذا در رستورانی، مثل این میمونه که این غذا ،نقش کارت ویزیت رو داره واسه معرفی رستوران و نوع غذاهاش. پس این غذا که از رشته ( نودل) و سویا و جوانه لوبیا و پیاز و سس ماهی و شکر و فلفل قرمز و بادام زمینی و با یک نوع گوشت مثل میگو یا مرغ و... ارائه میشود، غذای فوق العاده معروفی میباشد.
تام خاگای (Tom Kha Gai)
این غذا را می توان یکی از سوپ های مشهور تایلندی دانست که در آن از گالانگال یا نوعی زنجبیل و مرغ استفاده می شود. در این سوپ همچنین شیره نارگیل به همراه عصاره برگ لیمو و ادویه های دیگر مصرف شده و طعم کلی آن رو به شیرینی است. بدون شک در یک میز که از غذاهای تایلندی مختلفی تشکیل شده، شما بیش از یک بار به سراغ این غذا در تور تایلند است.
ماسامان کاری (Massaman Curry)
این غذا که بر گرفته از کلمه " مسلمان" در فرهنگ تایلندی میباشه از ترکیبی از شیره نارگیل و سیب زمینی و بادام زمینی بو داده و شکر و دارچین و تمر هندی و گوشت ( مرغ و گوشت گاو) تهیه میشه. معمولا این غذا به همراه برنج میل میشود.